Paper Replika

 
 
You are here:: Home
 
 

Casual Special Detachment 88

E-mail Print

Finally I got the time to release this paper soldier patterns. This paper soldiers is a modified version of densus 88. Densus 88 is an abbreviation for Detasemen Khusus 88 or Special Detachment 88. It is a special unit from Indonesian Police Force. It main task is counter terrorism, and intelligence. Occasionally densus officer often seen in casual cloth instead of their uniform. By the look of him, he might be a densus intel.

 

 

 

You must agree on Document License agreement page first, choose agree on the radio button then you will proceed
Download

Open the PDF file with Adobe Acrobat (recommended software)
PDF security password : paper-replika.com

Casual Special Detachment 88 template

 Casual Special Detachment 88
Comments (3)
  • retno santoso  - halo
    javascript:JOSC_emoticon(":cheer:";) saya mau tanya gimana saya bisa dapatkan pola gambar papercraft
  • Julius Perdana
    caranya cari link Download di setiap halaman papercraft pasti ada misal densus 88 ini ada di bagian bawah artikel ini dan di atas komentar ini, trus di klik aja nanti bakal buka license page trus baca dulu kesepakatannya , lalu pilih agree langsung deh mulai download. Kalo pake download manager, sebaiknya dimatikan dulu karena biasanya kalo pake download manager akan putus di tengah jalan
  • novega santoso  - ask
    petunjuk perakitan nya kok g bsa di akses y? ada saran lain? thx
Only registered users can write comments!